Martijn Coïni

24-12-1970
1-10-2004

Martijn Coïni overleed op 1 oktober 2004 op 33 jarige leeftijd aan de verwondingen opgelopen tijdens een gewelddadige overval in café De Vrijheid aan het 5 Meiplein in Wageningen.

Op 12 september 2008 hebben de ouders van Martijn onder de plataan op het 5 Meiplein een gedenksteen onthuld ter nagedachtenis aan hun zoon.

De tekst op de gedenksteen is een keuze uit gedachten en uitspraken van Martijn en tot stand gekomen in samenspraak met hechte vrienden van Martijn.

In de steen is het logo van de Stichting voor Zinloos Geweld verwerkt en de tekst:
 
 

MARTIJN

1 oktober 2004
niet te accepteren
blijf vragen blijf zoeken
denk

2 gedachten over “Martijn Coïni”

  1. LIEVE ouders van Martijn vandaag ontmoetten ik en mijn familie u bij de gedenksteen van Martijn onder de plataan naast de aula van de universiteit . Via internet nu gelezen wat er is gebeurd op 1 oktober 2004 met jullie zoon, wat een ondraaglijk verdriet om jullie zoon in de bloei van zijn leven zo te moeten verliezen. Iedere keer als wij daar zijn zullen we stilstaan en gedenken zoals ik u vanmiddag zei, we deden dit ook omstreeks 17.00 uur toen we er weer langs liepen. Dank nog voor het maken van de familiefoto. Met hartelijke groeten Anneke.

    Beantwoorden

Plaats een reactie